Halal vlees bij uw Islamitische slagerij in Rotterdam

Slagerij Beverwaard is uw halal slager in Rotterdam waar u terecht kunt voor een uitgebreid assortiment aan heerlijke vleesproducten en toebehoren. Wij hebben dagelijks verse kip, schaap, geit, rund en meer, en dat van de allerbeste kwaliteit. U kunt uw dagelijkse boodschappen bij ons in de Islamitische slagerij te Rotterdam doen waarbij wij een scherpe prijs- kwaliteitsverhouding bieden.

Ook kunt u bij ons terecht voor grotere bestellingen, bijvoorbeeld als er een feest of evenement op stapel staat. Of voor specifieke feestdagen. Daarnaast zijn wij graag uw leverancier op periodieke basis, bijvoorbeeld als u geregeld gasten ontvangt of als u een eetgelegenheid runt en u de best mogelijke kwaliteit vlees wilt aanbieden.

Wij zijn uw partner als halal slagerij in Rotterdam.

Islamitische slagerij Rotterdam

Uitgebreid assortiment

In onze Islamitische slagerij te Rotterdam kunt u een zeer uitgebreid assortiment aan heerlijke vleesproducten vinden. Wij hebben dagelijks een verse nieuwe voorraad, zodat we de hoge kwaliteit die we nastreven altijd kunnen bieden. Dit betekent heerlijk mals en smaakvol vlees, maar dat geldt ook voor alle andere producten die wij aanbieden.

U kunt bij ons terecht voor diverse stukken van de kip, net zoals een hele kip. Daarnaast hebben wij diverse rundvleesproducten. Denk dan aan zoutvlees, runderlappen, biefstuk en ga zo maar door. Ook ontbreken heerlijke soorten lamsvlees niet. Hieronder valt zoal lamsbout, lamskotelet, schouder en tot slot hebben we ook nog geiten bouten en geiten schouder.

Maar breng vooral een bezoekje aan onze Islamitische slagerij in Rotterdam en laat u verleiden door de uitgebreide keuze. We weten zeker dat u met een fantastisch stuk vlees huiswaarts keert waar u optimaal van zult genieten.

Voor feesten en partijen

Heeft u grote hoeveelheden nodig? Ook dan kan u bij onze Islamitische slager in Rotterdam terecht. Wij denken graag met u mee en leveren hetgeen u wenst. Dit kan voor verjaardagen, trouwfeesten, bedrijfsfeesten en nog veel meer. Wij kunnen u de gewenste hoeveelheden vlees leveren, maar ook voor u verzorgen.

Zo hebben wij heerlijke zelfgemaakte producten die wij u graag aanbieden. Het aanbod daarin is zeer gevarieerd en hierdoor is er volop keuze. Een greep uit ons assortiment: gezouten kipruggetjes, frikandel met en zonder peper, Fa Chong, braadworstjes, kip rollade, broodbeleg… we hebben het allemaal. Laat u verrassen, we weten zeker dat uw feest of partij een succes zal worden met onze heerlijke vleesproducten!

Islamitische slagerij in Rotterdam

Een persoonlijke behandeling

Heeft u specifieke vragen of wensen? Of heeft u een grote bestelling? Wij helpen u graag verder. U kunt onze Islamitische slagerij in Rotterdam dagelijks bezoeken, maar natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Gaat het om grote partijen, neem dan zeker even contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij kunnen leveren wat u wenst en doen er indien gewenst een stukje extra service bij door een brede variatie van zelfgemaakte producten te leveren. Vrijwel alles is mogelijk en wij staan dagelijks voor u klaar.

Voor halal vleesproducten is Beverwaard uw Islamitische slagerij in Rotterdam!

Menu