Slagerij Beverwaard, uw halal slager in Rotterdam

Genieten van de lekkerste stukjes vlees? Dan bent u bij Slagerij Beverwaard aan het juiste adres. Dé halal slager in Rotterdam voor een uitgebreid assortiment van vers vlees. U kunt bij ons terecht voor hele kippen, maar ook bouten, vleugels, drumsticks en nog veel meer. Daarnaast hebben we heerlijke borrelhapjes, kan u bij ons hart, lever, maag en nog veel meer bestellen.

Slagerij Beverwaard heeft dagelijks vers vlees dat wij bij zorgvuldig geselecteerde leveranciers vandaan halen. Versheid is vanzelfsprekend belangrijk, maar dat geldt ook voor de smaak. Alles wat u bij de halal slager in Rotterdam kunt bestellen en kopen is van de beste kwaliteit, waardoor u geniet van heerlijk vlees. Hieronder valt naast kip ook geit, schaap, rund en ga zo maar door. Wij hebben alles in ons assortiment.

Zelfgemaakte vleesproducten

Naast dat u voor uw dagelijkse boodschap bij de halal slager in Rotterdam terecht kunt, bieden wij ook zelfgemaakte producten aan. Die stellen we met liefde samen voor een heerlijke eet- en smaakbeleving en het aanbod hierin is erg divers. Wij zijn als halal slagerij in Rotterdam altijd op zoek naar creatieve combinaties en bereiden bestaande vleesproducten met zorg voor.

Dit levert een brede variatie van keuzes op waarvan we graag een greep met u delen. Denk aan vleesworst met en zonder peper, kipballetjes, gemarineerde kipfilet, Fa Chong, broodbeleg, shoarma en nog veel meer. Breng een bezoekje aan onze Islamitische slagerij in Rotterdam en laat u verrassen. U gaat met meer naar huis dan u van plan bent en u zult er absoluut van genieten.

Halal slager Rotterdam

Samenstelling op maat

Gaat u een feest geven, staat er een evenement op stapel of is er een andere gelegenheid aanstaande? Dan wilt u uw gasten natuurlijk voorzien van heerlijk voedsel en ook daarvoor kan u bij de halal slager in Rotterdam terecht. Wij kunnen grotere partijen leveren op aanvraag, waarbij wij zullen zorgen dat het op het juiste moment klaar staat.

Vanzelfsprekend zijn ook grote partijen heerlijk van smaak en altijd vers, zodat u echt wat heeft aan te bieden aan uw gasten. We weten zeker dat iedereen zal genieten van de heerlijke vleesproducten die u bij ons aan kunt schaffen. En als u specifieke wensen heeft of naar iets op zoek bent, dan is een telefoontje naar onze halal slager in Rotterdam voldoende. Wij staan u graag te woord en denken met u mee.

Halal slager in Rotterdam

Alle soorten kruiden en specerijen

U kunt voor allerlei heerlijke vleesproducten bij ons terecht, maar dat is zeker niet het enige. Ook hebben wij een breed aanbod van kruiden en specerijen. Die kunnen wij bij de vleesproducten leveren, maar ook kunt u die natuurlijk los aanschaffen. Voor kleine en grote bestellingen, wij zijn uw adres.

Komt u ook langs in onze halal slager in Rotterdam? Wij hopen u snel te mogen verwelkomen en als u vragen of specifieke wensen heeft, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Menu