Heerlijk vlees bij uw halal slagerij in Rotterdam

Voor de lekkerste soorten rund, kip, schaap en geitenvlees kan u bij Beverwaard terecht. Wij zijn uw persoonlijke halal slagerij in Rotterdam. Wij staan voor een hoge kwaliteit tegen een lage prijs en u kunt voor uw dagelijkse boodschap bij ons terecht, maar ook voor grote partijen. Al ons vlees wordt dagelijks vers aangeleverd en dat geeft u de zekerheid op heerlijk mals en vers vlees!

In onze halal slagerij in Rotterdam beschikken wij over een gevarieerd en smaakvol aanbod van allerlei vleesproducten. Dit loopt uiteen van hele kippen tot biefstuk en van shoarma tot geiten bouten. We hebben werkelijk alles in ons assortiment, dus kom zeker snel langs. U gaat gegarandeerd met een lekker stuk vlees weer richting huis waar u van zult genieten.

Altijd halal

Alle producten die u bij onze Islamitische slagerij in Rotterdam kunt kopen zijn halal. Wij volgen de Islamitische wetten en beschikken over de juiste keurmerken, zodat u de garantie op halal vleesproducten heeft. Dat altijd van de hoogste kwaliteit en als u hier vragen over heeft kunt u die altijd aan onze medewerkers stellen. En anders kunt u contact met ons opnemen.

Naast de vele halal producten die u in onze winkel kunt vinden, hebben we ook een brede variatie van kruiden en specerijen in onze halal slagerij in Rotterdam. Die kunt u bij de vleesproducten bestellen, maar ook kunt u die los bij ons kopen. Wat u ook wenst, wij hebben het in ons aanbod en voor u beschikbaar.

Halal slagerij Rotterdam

Zelfgemaakte producten

Wij bieden dagelijks een flinke variatie van vleesproducten aan die u thuis kunt bereiden om er dezelfde dag nog van te genieten. In aanvulling daarop bieden wij in onze halal slagerij in Rotterdam ook een selectie van zelfgemaakte producten. Die hebben wij met liefde en zorg samengesteld, zodat u gegarandeerd zult genieten.

Deze producten variëren van broodbeleg tot vleesworst en van kipballetjes tot gemarineerde kipfilet. Als het ware hebben we bij deze producten de meeste stappen al genomen, waardoor u snel klaar bent met het bereiden van het gerecht. Dit natuurlijk met de juiste kruiden en specerijen voor een heerlijke smaak en als u speciale wensen heeft, dan kan u dat altijd kenbaar maken.

Halal slagerij

Grotere partijen vleesproducten

U kunt dagelijks bij onze halal slagerij in Rotterdam binnenstappen voor de boodschappen, maar als u een groter evenement in de pijplijn heeft zitten kunnen we u ook helpen. Een verjaardag, een feestdag of bijvoorbeeld een bijeenkomst… voor allerlei soorten evenementen kan u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk diverse vleesproducten in grotere hoeveelheden leveren.

Het beste is wel om hier even contact voor op te nemen, zodat wij dit met u door kunnen spreken. Nadien zorgen wij dat alles klaarstaat op het gewenste moment in onze halal slagerij in Rotterdam, zodat u het kan op komen halen. Buiten dat kan u ook bij ons terecht voor andere wensen, wij denken graag met u mee.

Wij zijn uw halal slager in Rotterdam! Kom langs en geniet van onze heerlijke vleesproducten!

Menu